Nagavci: Greva e paralajmëruar shkel të drejtën e fëmijëve për arsim

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci, ka thënë se greva e paralajmëruar nga Sindikata për Arsim do t’i dëmtojë nxënësit si dhe është cenim i së drejtës themelore e fëmijëve për arsim. Sipas saj, ky veprim sindikal është i papranueshëm. “Kemi ndjekur deklarimet e ditëve të fundit që Sindikata e Arsimit ka … Continue reading Nagavci: Greva e paralajmëruar shkel të drejtën e fëmijëve për arsim