Ministria e Ambientit: Ne nuk kemi lëshuar asnjë leje për ndërtimet në Badovc

Ka mjaftuar një publikim në Facebook nga kompanitë ‘4M Group’ dhe ‘KAWA Group’ që të aktivizojë mijëra qytetarë për mbrojtjen e liqenit të Badovcit. Dy kompanitë ‘4M Group’ dhe ‘KAWA Group’ dhe pronari i tokës Rrahman Haradini kishin nënshkruar me 8 janar një marrëveshje tri-palëshe që të realizonin projektin ndërtimor të lagjes pranë Liqenit të … Continue reading Ministria e Ambientit: Ne nuk kemi lëshuar asnjë leje për ndërtimet në Badovc