Ministri i Financave prezanton projektligjin e buxhetit të rishikuar për vitin 2021

Ministri i Financave të Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati, gjatë seancës së Kuvendit, paraqiti Projektligjin e buxhetit të rishikuar për vitin 2021. Ai tha se me buxhetin e rishikuar për vitin 2021 shpenzimi do të jetë në total 2 miliardë e 516 milionë euro, kurse të hyrat do të jenë 2 miliardë e 43 milionë … Continue reading Ministri i Financave prezanton projektligjin e buxhetit të rishikuar për vitin 2021