Ministri Aliu: Nënshkruhet kontrata 21-milionëshe për ndërtimin e rrugës Prishtinë – Pejë, segmenti Kijevë-Dollc

Ministri i Infrastrukturës, Liburn Aliu, ka njoftuar më 25.03.2024 se është nënshkruar kontrata për fillimin e ndërtimit të rrugës Prishtinë – Pejë, segmenti Kijevë-Dollc. Kjo kontratë, siç ka bërë të ditur ministri, kap vlerën 21 milionë euro dhe se rruga do të jetë me katër korsi. “Rruga është me katër korsi, e ndarë në 4 … Continue reading Ministri Aliu: Nënshkruhet kontrata 21-milionëshe për ndërtimin e rrugës Prishtinë – Pejë, segmenti Kijevë-Dollc