Mes tensionesh, zgjidhen anëtarët e Këshillit Drejtues të UP-së

Me vonesa e tensione nga studentët, Senati i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” ka zgjedhur sot anëtarët e Këshillit Drejtues të universitetit. Selim Bezeraj, Rifat Krasniqi, Azem Hajdari, Arian Krasniqi dhe Naser Kabashi morën votat në rundin e tretë të votimit për anëtarë të KD-së. Para se të fillonte mbledhja e senatit, në hyrje të … Continue reading Mes tensionesh, zgjidhen anëtarët e Këshillit Drejtues të UP-së