Menaxhmenti i Trepçës: Kërkesat e minatorëve nuk kanë konsistencë

Minatorët në minierën e Trepçës kanë hyrë sot në ditën e tretë të grevës, ndërsa gjendja shëndetësore e tyre është rënduar. Minatorët në minierën e Stantërgut  kanë hyrë në grevë duke kërkuar plotësimin e tri kërkesave: Realizimi i pagës mujore me kohë nga data: 6–10 [në fillim të çdo muaji]; Shkarkimi i menaxhmentit (kryeshefit) dhe … Continue reading Menaxhmenti i Trepçës: Kërkesat e minatorëve nuk kanë konsistencë