Mbahet seanca ndaj 8 të akuzuarve për falsifikim të dokumenteve me qëllim kontrabandimi me migrantë

Në Gjykatën e Prishtinës ka vazhduar gjykimi i Florim dhe Florent Krasniqit, Taulant Bilallit, Sadat dhe Samed Muratit, Haki Malokut, Bekim Hasanit dhe Izet Koplingerit, të akuzuar për krim të organizuar dhe kontrabandim me migrantë. Si dëshmitarë të këtij rasti, të propozuar nga Prokuroria, sot u paraqitën Benjamin Kutleshi dhe Xhevahir Ahmeti. Kutleshi gjatë dëshmisë … Continue reading Mbahet seanca ndaj 8 të akuzuarve për falsifikim të dokumenteve me qëllim kontrabandimi me migrantë