Malisheva apel për kujdes pas vërshimit të rrugëve

Reshjet e shiut dhe borës që nga nata e mbrëmshme kanë përfshirë të gjithë vendin. Komuna e Malishevës iu ka bërë thirrje vozitsëve që të bëjnë kujdes të shtuar pas mbushjeve me ujë të rrugëve në këtë qytet. Përmes një postimi, kjo komunë gjithashtu u ka kërkuar qytetarëve që të mos lëvizin pa nevojë. Postimi … Continue reading Malisheva apel për kujdes pas vërshimit të rrugëve