LIVE – Protestë në Prishtinë, kërkohet drejtësi për rastin e 11-vjeçares

Me qindra njerëz janë mbledhur përsëri sot para objektit të Qeverisë së Kosovës për të protestuar për rastin e dhunimit të 11-vjeçares në Prishtinë. Me pankarta në duar, protestuesit po kërkojnë dorëheqjen e gjyqtarëve dhe prokurorëve të përfshirë në ketë rast. Organizatorët e kësaj proteste po kërkojnë edhe: Legalizimin e përdorimit dhe shpërndarjen e gazit … Continue reading LIVE – Protestë në Prishtinë, kërkohet drejtësi për rastin e 11-vjeçares