‘Lëmshi’ në dy rrugët në jug të Mitrovicës me ndërtimet, gropat dhe kanalizimin – Pamje

Punimet e lëna në gjysmë afër shkollës, balta pas reshjeve në rrugë,  fluksi i makinave, problemi me kanalizim janë vetëm disa nga telashet me të cilat po ballafaqohen banorët e rrugëve “Lah Nimani” dhe “Elevia Qelebia” në jug të Mitrovicës. Nga komuna thotë se punimet do të përfundojnë në pranverën e vitit të ardhshëm. Banorja … Continue reading ‘Lëmshi’ në dy rrugët në jug të Mitrovicës me ndërtimet, gropat dhe kanalizimin – Pamje