Lajçak në Kosovë, nis takimin me Kurtin

Përfaqësuesi Special i Bashkimit Evropian për Dialogun Kosovë-Serbi dhe çështje të tjera rajonale të Ballkanit Perëndimor, Mirosllav Lajçak, ka arritur në zyrën e kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti. Pas këtij takimi nuk do të ketë konferencë për media. Lajçak do të qëndroj në Kosovë nga 27 deri më 29 qershor ku do ti takoj edhe … Continue reading Lajçak në Kosovë, nis takimin me Kurtin