Ky është rezultati përfundimtar nga numërimi i votave të diasporës

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve është publikuar rezultati final pas numërimit të votave të vlefshme të dërguara nga jashtë Kosovës për zgjedhjet e parakohshme të 6 tetorit. Nga 13 mijë e 241 vota të dërguara nga jashtë Kosovës më së shumti ka fituar Lëvizja Vetëvendosje, gjithsej 7.030 vota. Pastaj, diaspora e ka votuar LDK-në, … Continue reading Ky është rezultati përfundimtar nga numërimi i votave të diasporës