Kuvendi në pauzë deri në orën 15:00

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje Agon Batusha, ka kërkuar që pika e 5-të e rendit të ditës zgjedhja e dy anëtarëve të Bordit për Ankesa të Mediave të shtyhet për seancën e radhës. Batusha tha se dyshojnë që njëri nga kandidatët nuk e plotëson përvojën e punës. “Kërkojmë të rikthehet në komisionin ad hoc dhe të … Continue reading Kuvendi në pauzë deri në orën 15:00