Kuvendi miraton në parim buxhetin 3 miliardë e 212 milionë euro për vitin 2023

Deputetët e Kuvendit e kanë miratuar në parim buxhetin për Kosovën për vitin 2023. Ky projektligj për buxhetin e Kosovës ka marrë 64 vota pro, 1 kundër dhe një abstenim. Gjatë votimit të Projektbuxhetit në parim, në sallën e Kuvendit kanë qenë të pranishëm 82 deputetë. Deputetët e tri partive opozitare, Partia Demokratike e Kosovës, … Continue reading Kuvendi miraton në parim buxhetin 3 miliardë e 212 milionë euro për vitin 2023