Kurti: Nuk kemi dallime me LDK-në për tarifën ndaj Serbisë

Largimi i menjëhershme i tarifës 100 për qind ndaj produkteve të Serbisë ka shpërfaqur qëndrime të ndryshme mes partnerëve të koalicionit qeveritar, LDK dhe LVV. Pas deklaratave të senatorit Perdue për largimin e tarifës ose tërheqjen e trupave amerikane nga Kosova, kryetari i LDK-së, Isa Mustafa ka thënë qëndrimi i kësaj partie është heqja pa … Continue reading Kurti: Nuk kemi dallime me LDK-në për tarifën ndaj Serbisë