Kurti në takim me Viola von Cramon: Serbia duhet t’i hapë arkivat për të pagjeturit

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, gjatë një takimi me raportuesen për Kosovën në Parlamentin Evropian, Viola von Cramon, kanë diskutuar për takimin e 15 qershorit në Bruksel dhe katër propozimet e paraqitura nga kryeministri Kurti. Në këtë takim lidhur me çështjen e të pagjeturve, kryeministri ritheksoi se Serbia duhet t’i hapë arkivat dhe të tregojë … Continue reading Kurti në takim me Viola von Cramon: Serbia duhet t’i hapë arkivat për të pagjeturit