Kryesuesi i bordit të KOSTT-it: Qeveria pagoi afërsisht 113 milionë euro për dy vjet për rrymën e shpenzuar në veri

Mbi 63 milionë euro janë ndarë nga Qeveria e Kosovës gjatë vitit 2022 për mbulimin e energjisë elektrike të shpenzuar në katër komunat në veri të Kosovës. Kështu bëri të ditur kryesuesi i bordit të drejtorëve të Operatorit të Sistemit, Transmisionit dhe Tregut të energjisë elektrike të Kosovës (KOSTT), Jeton Mehmeti, gjatë raportimit në Komisionin … Continue reading Kryesuesi i bordit të KOSTT-it: Qeveria pagoi afërsisht 113 milionë euro për dy vjet për rrymën e shpenzuar në veri