Kryesuesi i Bordit dhe Drejtori Menaxhues i ZRrE dëshmojnë para Komisionit për Hidrocentrale

Arsim Janova, kryesues i Bordit dhe Petrit Pepaj, drejtor menaxhes të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë (ZRrE) sot kanë dëshmuar para Komisionit Parlamenta Hetimor për Hidrocentrale. Kryesuesi Janova tha se hidrocentralet me mbi 5MgW kapacitet, janë gjithsej 6 hidrocentrale, të cilat duhet të pajisen me lejet ndërtimore, mjedisore, pëlqime nga komuna, që të funksionojnë. “Roli … Continue reading Kryesuesi i Bordit dhe Drejtori Menaxhues i ZRrE dëshmojnë para Komisionit për Hidrocentrale