Kriza në Ukrainë: Tensionet po rriten në kufirin ruso-ukrainas

Tensionet midis Ukrainës dhe Rusisë janë në nivelin më të lartë ndër vite, me trupa të shumta ruse të grumbulluara pranë kufijve të dy vendeve duke nxitur frikën se Moska mund të nisë pushtimin e Ukrainës në çdo kohë tani. Ukraina ka paralajmëruar se Rusia po përpiqet ta destabilizojë vendin përpara çdo pushtimi të planifikuar … Continue reading Kriza në Ukrainë: Tensionet po rriten në kufirin ruso-ukrainas