KQZ vendos të mbahen zgjedhjet në Podujevë

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka vendosur që zgjedhjet e jashtëzakonshme në Podujevë do të mbahen edhe pse në Kosovë janë konfirmuar zyrtarisht dy raste me coronavirus. Kryetarja e KQZ -së, Valdete Daka ka thënë se janë konsultuar me institucionet përgjegjëse dhe nga të njëjtat nuk ka ndonjë rekomandim shtesë. “Ne kemi kontaktuar me institucionet përgjegjëse, … Continue reading KQZ vendos të mbahen zgjedhjet në Podujevë