Kosova dhe Shqipëria ‘pa kufi’ gjatë verës dhe fundjavave

Qytetarët e dy shteteve shqiptare, do të mund të lëvizin pa ndonjë pengesë në pikë-kalimet kufitare gjatë verës dhe në fundjava. Kështu thuhet në ujdinë mes dy ministrave të Punëve të Brendshme, atij të Shqipërisë, Bledar Çuçi dhe atij të Kosovës, Xhelal Sveçla. “Përgjatë periudhës së verës dhe përgjatë vikendeve ku ka fluks të lëvizjeve, … Continue reading Kosova dhe Shqipëria ‘pa kufi’ gjatë verës dhe fundjavave