Kongresi Amerikan, thirrje Serbisë të gjejë vrasësit e vëllezërve Bytyqi

Dhoma e Përfaqësuesve të martën unanimisht miratoi rezolutën që i bën thirrje autoriteteve serbe që të hetojnë dhe gjykojnë sa më shpejt të jetë e mundur “ata zyrtarë aktualë ose të mëparshëm që besohet se janë përgjegjës” për vrasjen e Ylli, Agron, dhe Mehmet Bytyqit në Serbi në korrik 1999 . Tre vëllezërit Bytyqi, shtetas … Continue reading Kongresi Amerikan, thirrje Serbisë të gjejë vrasësit e vëllezërve Bytyqi