Komisioni Qeveritar për Persona të Zhdukur: Deklarata për të pagjeturit, detyron Serbinë t’i hap arkivat

Komisioni Qeveritar për Persona të Zhdukur ka reaguar përmes një komunikate për media pas dakordimit për deklaratën për personat e zhdukur, që sipas tyre nënkupton hapjen e arkivave të Serbisë mbi vendndodhjen e personave të zhdukur. “Me anë të kësaj deklarate Serbia detyrohet të marrë përsipër hapjen e arkivave dhe prezantimin e dokumenteve sekrete mbi … Continue reading Komisioni Qeveritar për Persona të Zhdukur: Deklarata për të pagjeturit, detyron Serbinë t’i hap arkivat