Koalicioni Nisma-AKR-PD tërheq vëzhguesit nga QNR

Koalicioni Nisma-AKR-PD ka tërhequr sonte vëzhguesit nga Qendra e Numërimit dhe Rezultateve. Ky koalicion e ka ndërmarrë këtë veprim në shenjë proteste ndaj tentimit për fillimin e numërimit të votave të ardhura nga Serbia. “Sipas informacioneve që kemi, në këto momente po tentohet të fillojë  numërimi i votave të ardhura jashtëligjshëm nga Serbia dhe të … Continue reading Koalicioni Nisma-AKR-PD tërheq vëzhguesit nga QNR