Kërkohet paraburgim për të dyshuarit për vjedhje të votave dhe marrje ryshfeti

Prokuroria ka kërkuar caktimin e masës së paraburgimit ndaj A.K dhe S.M, për shkak të dyshimit për keqpërdorim të detyrës zyrtare gjatë zgjedhjeve dh dhënia apo marrja e ryshfetit në lidhje me votimin. Për KALLXO.com, kryeprokurori Blerim Isufaj, ka thënë se Prokuroria ka kërkuar masën e paraburgimit ndaj dy të dyshuarve dhe të njëjtit priten … Continue reading Kërkohet paraburgim për të dyshuarit për vjedhje të votave dhe marrje ryshfeti