Kërcënohet me sulm Spitali i Vushtrrisë, e ruajnë forcat e rendit

Një kërcënim për sulm i bërë në formë anonome, ka trazuar mbrëmë Spitalin e Vushtrrisë. Policia me të marrë lajmin, ka shtuar masat e kujdesit duke qëndruar brenda oborrit të Spitalit gjatë gjithë natës. Mjekët dhe inferimerët, sipas burimeve të KALLXO.com, kishin marrë urdhër që të bëjnë kujdës të shtuar, ndërsa disa pacientë, pasi kanë … Continue reading Kërcënohet me sulm Spitali i Vushtrrisë, e ruajnë forcat e rendit