Kandidatë të VV-së ankohen në Supreme ndaj vendimit të PZAP-së për votat nga Serbia

Anëtari i Komisionit Qendror Zgjedhor nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, Adnan Rrustemi ka thënë se kjo parti ka ushtruar ankesë në Gjykatën Supreme të Kosovës ndaj vendimit të djeshëm të Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa. Vendimin e PZAP-së, Rrustemi e ka quajtur politik. “Të bindur se këto vendime janë politike në thelb e në … Continue reading Kandidatë të VV-së ankohen në Supreme ndaj vendimit të PZAP-së për votat nga Serbia