Kamenicë, nuk respektohet vendimi i kryetarit Kastrati për mbylljen e shkollave

Nxënësit e shkollës “Hasan Prishtina” në Busavatë të Kamenicës mësimin e filluan në këtë shkollë, ani pse sipas vendimit të kryetarit të Komunës, Qëndron Kastratit, do të duhej të ishin në shkollën fillore “Fan Noli” në qytet. Vendimi, i cili është pjesë e projektit për reforma në arsim dhe ka qëllim mbylljen e shkollave në … Continue reading Kamenicë, nuk respektohet vendimi i kryetarit Kastrati për mbylljen e shkollave