Ish-Ministri Sadriu: Fabrikat e privatizuara u shitën për troje

Ish-ministri i Ekonomisë dhe Financave, Ali Sadriu, është shprehur i zhgënjyer me privatizimin në Kosovë. Sadriu, sot ka raportuar në Komisionin Hetimor Parlamentar lidhur me procesin e privatizimit në Kosovë. Sadriu tha se në kohën sa ishte ministër në kohën kur kishte nisur privatizimi në vitet 2002-2004, ishte dhe pjesë e Bordit të parë të … Continue reading Ish-Ministri Sadriu: Fabrikat e privatizuara u shitën për troje