Ish-ministri i Financave: Privatizimi nuk i ka dhënë efektet e pritura

Ish-ministri i Ekonmisë dhe Financave, Haki Shatri, ka thënë se privatizimi në Kosovë nuk i ka dhënë efektet e pritura. Shatri tha se ky është vlerësim i tij për moefikasitetin e privatizimit. Këto deklarata Shatri i bëri gjatë raportimit në Komisionin Hetimor Parlamentar lidhur me procesin e privatizimit në Kosovë. “Në parim, pa u lëshu në … Continue reading Ish-ministri i Financave: Privatizimi nuk i ka dhënë efektet e pritura