Ish- Ministri Beqaj para Komisionit Hetimor për procesin e privatizimit, eviton përgjigjet për KEDS-in

Komisioni Hetimor Parlamentar lidhur me procesin e privatizimit në Kosovë ka intervistuar ish-Ministrin e Zhvillimit Ekonomik, Besim Beqaj. Beqaj i cili ka qenë i implikuar në dy privatizime, atë të Telekomit dhe KEDS-it, është sfiduar me pyetje nga deputetët e këtij komisioni. Megjithatë, Beqaj ka refuzuar të përgjigjet në pyetjet e deputetëve për procesin e … Continue reading Ish- Ministri Beqaj para Komisionit Hetimor për procesin e privatizimit, eviton përgjigjet për KEDS-in