Inspektorati Farmaceutik kryejnë inspektim në Mitrovicë të Veriut, pengohen nga banorët

Inspektorati Farmaceutik i Kosovës në bashkëpunim me Doganën dhe Policinë e Kosovës sot kanë kryer inspektim të rregullt në një barnatore në veri të Kosovës. Këtë e kanë konfirmuar për KALLXO.com nga Ministria e Shëndetësisë, ndërsa të njëjtit kanë shtuar se disa qytetarë kanë tentuar të pengojnë punën e Inspektoratit Farmaceutik. “Inspektorati farmaceutik në bashkëpunim … Continue reading Inspektorati Farmaceutik kryejnë inspektim në Mitrovicë të Veriut, pengohen nga banorët