Hakerët sulmojnë Bankën Ekonomike, nxjerrin të dhëna të klientëve

Banka Ekonomike kaqenë shënjestër e sulmit të disa hakerëve. Për këtë ka njoftuar Banka Qendrore e Kosovës e cila ka thënë se mjetet në llogaritë e kilentëve janë të sigurta, dhe se sulmi kibernetik ka pasur të bëjë me rrjedhje të informative që lidhen në fushën e privatësisë. “Banka Qendrore e Republikës së Kosovës është … Continue reading Hakerët sulmojnë Bankën Ekonomike, nxjerrin të dhëna të klientëve