Hajdar Beqa: Personat që vijnë nga Danimarka s’janë as hoxhë, as haxhi

Deputeti i PDK-së Hajdar Beqa, në Komisionin për Legjislacion ku po raporton ministrja e Drejtësisë për marrëveshjen e mundshme mes Danimarkës dhe Kosovës për transferimin e 300 të burgosurve, ka thënë se kjo marrëveshje nuk duhet të bëhet për përfitime ekonomike. “Qysh pe shoh unë që as vetë ministrja nuk ka shumë informacione për këtë … Continue reading Hajdar Beqa: Personat që vijnë nga Danimarka s’janë as hoxhë, as haxhi