Glauk Konjufcës i publikohet aktakuza e vitit 2017 për lotsjellësin

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Glauk Konjufca pritet që të dalë para gjykatës për t’u ballafaquar me aktakuzën e Prokurorisë që e ngarkon atë për dy vepra penale. Konjufca po akuzohet për veprat penale “Përdorimi i armës apo mjetit të rrezikshëm”  dhe “Pengimi i personit zyrtar gjatë kryerjes së detyrave zyrtare”. Lajmin për KALLXO.com e … Continue reading Glauk Konjufcës i publikohet aktakuza e vitit 2017 për lotsjellësin