Gjykimi ndaj gruas së ‘Sandokanit’, rrëfehet në Gjykatë zyrtari i Ministrisë së Punës

Në gjykimin ndaj dy zyrtarëve të MPMS-së, Sanije Rexha dhe Kushtrim Bala, të akuzuar për keqpërdorime me formularët për njohjen e statusit të veteranëve të UÇK-së, ka dhënë dëshminë e tij Ruhan Kadriu, drejtor i auditimit në Departamentin e Familjeve të Dëshmorëve dhe Invalidëve të Luftës, në kuadër të MPMS-së Sanije Rexha, gruaja e ish-komandantit … Continue reading Gjykimi ndaj gruas së ‘Sandokanit’, rrëfehet në Gjykatë zyrtari i Ministrisë së Punës