Gjykata e Prishtinës pezullon vendimin e Qeverisë për uljen e pagave të prokurorëve dhe gjyqtarëve

Gjykata e Prishtinës ka vendosur që të pezollojë ekzekutimin e vendimit të Qeverisë së Kosovës për uljen e pagave të prokurorëve dhe gjyqtarëve. Pas pranimit të padisë nga Shoqata e Prokurorëve kundër Qeverisë, ka vendosur që të caktojë masën e sigurisë dhe të shtyjë ekzekutimin e këtij vendimi. Gjykata ka aprovuar kërkesën e Shoqatës së … Continue reading Gjykata e Prishtinës pezullon vendimin e Qeverisë për uljen e pagave të prokurorëve dhe gjyqtarëve