Gjykata e dënon përsëri asamblistin e AAK-së, kësaj radhe për mosdeklarim të pasurisë

Asamblisti i partisë Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), në Kuvendin Komunal të Prizrenit, Ilir Baldedaj është dënuar nga Gjykata e Prizrenit me 500 euro gjobë. Baldedaj u gjet fajtor për mosdeklarim të pasurisë në Agjencinë Kundër Korrupsionit. I akuzuari, pas konsultimeve me mbrojtësin e tij në seancën e shqyrtimit fillestar kishte pranuar fajësinë dhe … Continue reading Gjykata e dënon përsëri asamblistin e AAK-së, kësaj radhe për mosdeklarim të pasurisë