Gabimi që çoi në rinumërimin e rreth 1.500 vendvotimeve

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) gjatë ditës ka urdhëruar Komisionin Qendror të Zgjedhjeve që të bëjë rinumërimin e rreth 1.500 vendvotimeve. Këtë vendim Paneli i gjyqtarëve, i kryesuar nga gjyqtari Rrustem Thaqi, e ka marrë pas shqyrtimit të 52 ankesave të paraqitura pas përfundimit të numërimit të votave të zgjedhjeve të parakohshme parlamentare … Continue reading Gabimi që çoi në rinumërimin e rreth 1.500 vendvotimeve