Franca, Gjermania dhe Britania e Madhe reagojnë për situatën në Agjencinë e Akreditimit

Tri Ambasada të shteteve të huaja në Kosovë, Ambasada e Francës, Gjermanisë dhe e Britanisë së madhe, kanë reaguar për situatën në të cilën gjendet Agjencia e Akreditimit në Kosovë. Të tri këto Ambasada kanë kërkuar nga autoritetet përkatëse që të kryejnë funksionet e tyre dhe të kryejnë detyrat. “Ambasadat e Francës, Gjermanisë dhe Mbretërisë … Continue reading Franca, Gjermania dhe Britania e Madhe reagojnë për situatën në Agjencinë e Akreditimit