‘Fotografia familjare’ e Samitit të Berlinit

Ashtu siç edhe e do zakoni, pjesëmarrësit e Samitit të Berlinit për Ballkanin Perëndimor kanë realizuar ‘fotografinë familjare’ në ambientet kancelarisë gjermane. Duke qenë të renditur para flamujve të vendeve pjesëmarrëse, liderët e Kosovës, Shqipërisë, Bosnjës, Maqedonisë së Veriut, Malit të Zi dhe Serbisë, me në qendër kancelarin gjerman Olaf Scholz dhe presidenten e Komisionit … Continue reading ‘Fotografia familjare’ e Samitit të Berlinit