FOTOGALERI – Marsh në Prishtinë kundër vrasjes së grave

Në qendër të Prishtinës është shtuar dukshëm numri i protestuesve që i’u kanë bashkëngjitur protestës ndaj vrasjeve të grave. Ata kanë gjuajtur me ngjyrë të kuqe para Policisë dhe Këshillit Gjyqësor të Kosovës. Nga objekti i Avokatit të Popullit kanë lëshuar një tapet shumë metërshe me ngjyrë të kuqe, si simbol i gjakut të grave … Continue reading FOTOGALERI – Marsh në Prishtinë kundër vrasjes së grave