Forumi për Gratë, Paqen dhe Sigurinë në sytë e krerëve të Sllovenisë, Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut

Forumi ndërkombëtar për Gratë, Paqen dhe Sigurinë, nën organizimin e presidentes, Vjosa Osmani, ndër mysafirë special ka pasur edhe krerë shtetesh. Të pranishëm në këtë Forum ishin presidentja e Sllovenisë, Natasha Pirc Musar, presidenti i Shqipërisë, Bajram Begaj, kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi, ministra, ambasadorë si dhe pjesëmarrës tjerë të shumtë. Presidentja e … Continue reading Forumi për Gratë, Paqen dhe Sigurinë në sytë e krerëve të Sllovenisë, Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut