Flet kameramani i arrestuar, thotë se Policia ka pas sjellje të vrazhdë

Kameramani i cili u arrestua sot nga Policia e Kosovës, Albion Selitaj në një intervistë për KALLXO.com ka thënë se Policia ka reaguar nën afekt dhe sjellja e tyre ka qenë e vrazhdë. “Ne kemi insistu të xhirojmë ngjarjen, ndërsa ata [Policia] me dal ne jashtë”, tha Selitaj. I njëjti ka shtuar se qëllimi i … Continue reading Flet kameramani i arrestuar, thotë se Policia ka pas sjellje të vrazhdë