Fisnik Tolaj ndihet keq se e solli nënën në gjykatë

Djali i ish-gjyqtares Safet Tolaj tha se ndihet keq se veprat e tij e kanë sjellë edhe nënën e tij në gjykatë. Safete Tolaj po akuzohet për keqpërdorim të pozitës zyrtare ndërsa Fisnik Tolaj për ushtrim të ndikimit dhe falsifikim të dokumenteve. Ndërsa polici Granit Shehaj po  akuzohet po ashtu për ushtrim ndikimi. Sot është … Continue reading Fisnik Tolaj ndihet keq se e solli nënën në gjykatë