Fillon protesta e pjesëtarëve të Policisë së Kosovës

Pjesëtarët e njësive speciale të Policisë së Kosovës, hetuesit e departamenteve të ndryshme e njësi të tjera të PK-së janë mbledhur në sheshin “Skënderbeu”. Ata po protestojnë në lidhje me kërkesat e tyre të kategorizimit të shtesave dhe rrezikshmërinë, e kësaj proteste i është bashkëngjitur edhe Sindikata e Policisë së Kosovës. Kryesia e kësaj sindikate … Continue reading Fillon protesta e pjesëtarëve të Policisë së Kosovës