Fillon mësimi online – VIDEO

Mësimet po i ndjekë më ndryshe se herave të tjera.  Kësaj radhe kjo nxënëse po i përcjell mësimet nga televizori dhe  jo siç është mësuar ta dëgjojë mësuesen e saj në shkollë. Kjo pasi që sot pas disa ditësh pushimi, ka filluar mësimi online për të gjithë nxënësit e Kosovës.     Siç ka njoftuar … Continue reading Fillon mësimi online – VIDEO