Federata Sindikale e Shëndetësisë dhe Qeveria arrijnë marrëveshje për pagesat shtesë për punëtorët shëndetësorë

Kryeministri i Republikës së Kosovë, Avdullah Hoti, ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj dhe përfaqësuesit e Federatës së Sindikatave të Shëndetësisë të Kosovës (FSSHK), kanë arritur marrëveshje  për pagesat shtesë për të punësuarit në institucionet publike shëndetësore të Republikës së Kosovës, në sistemin primar, sekondar dhe terciar, deri në fund të vitit 2020, bazuar në ligjin … Continue reading Federata Sindikale e Shëndetësisë dhe Qeveria arrijnë marrëveshje për pagesat shtesë për punëtorët shëndetësorë