Erërat e forta shkaktojnë dëme në disa rajone të Kosovës, KEDS shton mobilizimin e ekipeve në teren

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike (KEDS) ka bërë të ditur se pas raportimeve të ditës së premte për erëra të forta në rajon të Dukagjinit, Mitrovicë e Prizren, ka shtuar mobilizimin e ekipeve në terren. Sipas KEDS, në rajonet e lartpërmendura janë shkaktuar dëme në shtylla dhe përques elektrik dhe ekipet se po punojnë … Continue reading Erërat e forta shkaktojnë dëme në disa rajone të Kosovës, KEDS shton mobilizimin e ekipeve në teren