Eksperti i ujërave tregon se a duhet të lejohen ndërtimet në Badovc – VIDEO

Ka mjaftuar një publikim në Facebook nga kompanitë ‘4M Group’ dhe ‘KAWA Group’ që të aktivizohen mijëra qytetarë për mbrojtjen e liqenit të Badovcit. Dy kompanitë ‘4M Group’ dhe ‘KAWA Group’ dhe pronari i tokës Rrahman Haradini, kishin nënshkruar me 8 janar një marrëveshje tri-palëshe që të realizonin projektin ndërtimor të lagjes pranë Liqenit të … Continue reading Eksperti i ujërave tregon se a duhet të lejohen ndërtimet në Badovc – VIDEO